И аз бях за друг срок. Но... "Глас народен - глас Божи" - това спомняте ли си го? Бих спорил - и го правих по време на конференцията, бих защитавал позицията си доколкото мога. Но не смятам да оспорвам решение на върховния орган на Федерацията другаде, освен пред самия него. До следващата Национална конференция решенията на току-що завършилата са закон за членовете на Федерацията. На следващата - да припомням ли пак? Глас народен - глас Божи!
В един-единствен случай бих вдигнал глас срещу решение, взето от Конференцията - ако съм сигурен, че е резултат на манипулация на делегатите или противоречи на закон. Такова нещо не забелязах. Конференцията според скромното ми мнение свърши добра работа. Колкото до последните приказки на
sandokan , цитирам:
Много си е добре срокът! При всяка смяна на правителствато и хоп-нац.конференция
,
колегата или не е чувал, или му е удобно да забрави, че има и неща като предсрочни избори и извънредни конференции. Не че съм им върл фен, но опцията съществува. Така че нека мислим преди да ръсим... опс... ще се въздържа от квалификации.