койота написа:Никога не съм писал, че съм искал пари от синдиката, поисках помощ, да ме представляват пред ръководство! Ако не се лъжа синдиката е за това да следи за спазването на трудово-правните взаимоотношения. И когато негов член се оплаче на местното ръководство на СФСМВР за даден проблем, те поставят въпроса пред ръководството, или се лъжа. Те ми дават съвет и то какъв "иди при юриста", аз вече бях ходил.
Би ли дал повече подробностиВ кое дружество си бил член и към кой си се обърнал за помощ и ти е отказал такава
velkov_1914 написа:койота написа:Никога не съм писал, че съм искал пари от синдиката, поисках помощ, да ме представляват пред ръководство! Ако не се лъжа синдиката е за това да следи за спазването на трудово-правните взаимоотношения. И когато негов член се оплаче на местното ръководство на СФСМВР за даден проблем, те поставят въпроса пред ръководството, или се лъжа. Те ми дават съвет и то какъв "иди при юриста", аз вече бях ходил.
Би ли дал повече подробностиВ кое дружество си бил член и към кой си се обърнал за помощ и ти е отказал такава
Няма проблем момчета и не желая да коментирам повече, наистина Ви желая успех, не може да огреете навсякъде.
velkov_1914 написа:Би ли дал повече подробностиВ кое дружество си бил член и към кой си се обърнал за помощ и ти е отказал такава
cop написа: Не мисля, че е добра идеята на неколцината защитници на сфс-то да скачат срещу всяка критика или противоположно на тяхното мнение с аргумента: ние правим едни неща за нашите членове, които си плащат 60 лв. годишно, а от успехите ни се облагодетелстват всички и пр. и пр. Това е грешният /според мен/ начин за привличане на подържници.
kuka5 написа:velkov_1914 написа:Би ли дал повече подробностиВ кое дружество си бил член и към кой си се обърнал за помощ и ти е отказал такава
Няма проблем момчета и не желая да коментирам повече, наистина Ви желая успех, не може да огреете навсякъде.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта