Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот Багера » 22 Дек 2009, 20:26

Желая успех на новия УС и на новия председател! Аз ще помогна с каквото мога и с каквото ще бъда полезен!
Но, наистина ще имаме проблеми от юредическа гледна точка. За това, колегата, който го спомена по-горе е прав / дори и да е седнал или легнал в моментта"
От мен УСПЕХ!!!!
Багера
 
Мнения: 69
Регистриран на: 19 Дек 2008, 22:41

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот Irokez » 23 Дек 2009, 13:54

Колеги , кой може да каже със сигурност даден избор дали е най подходящ , мисля че никой. Едва ли някой от единия край на страната може да познава и до най малката подробност друг който е в противоположната страна на геогравското ни разположение и да гарантираме за него , такава , сляпа гаранция вече направихме веднъж и се достигна до много негативен момент в който постави на изпитание нашата много млада Федерация. Погледнато от обективният ъгъл , ние друг избор нямаме , ние всички колеги от различни краища на страната основахме една федерация с една цел , ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСИЧКИ НИ , защото никой друг не го боли за проблемите на най долното стъпало на министерството . Какво значение има , УС и Председатели , дали са от София, Перник , и т.н. важното е избраните да постигнат една стикованост по между си и да вършат работата за която са избрани .
СПОРЕД МЕН , БАЗИРАЙКИ СЕ НА ВПЕЧАТЛЕНИЯТА КОИТО ИМАМ ДО СЕГА ЗА ИЗБРАНИТЕ , СА МНОГО ДОБРИ , ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА ДОБЪР ЧАС , ПОДКРЕПА ОТ НАША СТРАНА И С НАДЕЖДАТА ДА НЕ ПРЕТЪРПЯТ МЕТАМОРФОЗАТА КОЯТО СЪТВОРИ ТОЛКОВА ФАТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОПЪТЕН ВЯТЪР , МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!!! :)
Аватар
Irokez
 
Мнения: 319
Регистриран на: 20 Дек 2008, 01:00

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот stoni » 23 Дек 2009, 15:37

"ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСИЧКИ НИ "

Абе ти ще престанеш ли с тази уравниловка или искаш специално да си губя времето с теб.
СФС не е на всички, СФС не е на онези дето се лигавят с банички, дето питата какво ще правим сега, дето участват в схемите, протежират бизнеси, опъват чадъри и хиляди такива глупости и са пак от и са в МВР. Този синдикат не е за тях....те да си е***ат мамата и да си правят друг...
Така, че престани с това на всички от министъра до последния шапкар. Ухери затова ви викат онези от трибуните, защото не ви различават от себе си и дори още по зле - смятат, че сте от тях, с продадените си жалки душички за десет лева по кръстовищата. Отделно пък измамниците с бели якички, пошляпват слугинажа си от и в икономическа и се държат повелително с тях, сякаш са някакви боклуци, което дефакто е така, но не за всички полицаи, а заради такива се внасят всички в общата купа. И ти си съгласен с такива уравниловки и всички, и гнустаци, и простаци, и смотаняци, са едно!!?!??!?
СФС може и ще изпълни целите си ако успее да се отдели, да отритне и отхвърли от себе си и сред себе си боклука във ведомството. Не се ли превърне в морално чистилище, тази организация ще се превърне в същия кош за боклук, който се разглежда настоящото МВР от гражданството. За тази работа не може да помогне Боко Тиквата, нито неговия ординарец, а хората - здравите, читавите и смелите в системата. Подчертавам смелите, защото има още огромен брой мишоци, които се крият зад гърбовете на колегите си, които излезнаха с лицата си и застанаха най-отпред. Където с риск и за семействата си, наистина поеха ударите и нанесените им скрити и директни от онези сред вас, които са мухльовци и послушници на дечицата на предишния булшит в системата.
Последна промяна MasterCop на 23 Дек 2009, 15:46, променена общо 1 път
Причина: Нецензурни изрази!!
Стоян Чонев

Изход от сложната ситуация..от тук
http://maps.google.ca/maps/ms?msa=0&msi ... e=UTF8&z=7
Ползвайте Explorer !
Една власт не се е предала докато не е предала своята агентура!
/ Бжежински /
....а новата лустрирала водачите и!
/ Стони /
Аватар
stoni
 
Мнения: 780
Регистриран на: 29 Дек 2008, 17:40

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот ivoboyy » 23 Дек 2009, 17:33

Абе ти ще престанеш ли с тази уравниловка или искаш специално да си губя времето с теб.


Абе stoni никой не те кара специално теб да си губиш времето с който и да е в тази страна.Гледай си в твойта паничка и си трай!
Не вярвам аз, че калугер
ще спаси раята —
свободата не ще екзарх,
иска Караджата.
Аватар
ivoboyy
 
Мнения: 108
Регистриран на: 18 Дек 2008, 20:07

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот GENTATSO » 23 Дек 2009, 17:40

stoni едва ли си губиш времето ако е така недей !!!!!
според теб смисъла вложен в това за всички е за всички полицаи , може , но може и да е за всички членове , може , а пък може и да е за всички хора защо не ????? в крайна сметка и ти сам си наясно, че винаги ще има мушмороци, че някои от тях се дегазират толкова добре, че понякога не могат да бъдат разпознати и се промушват в тълпата .Едва ли обаче това е проблем само и единствено на СФС , едва ли СФС може да излезе от рамката България, да със сигурност нашите усилия трябва да са насочени към разрушаване на това статукво , към нещо много по-чисто и различно но това неможе и няма как да стане отведнъж , трябва израстване трябва много и упорита работа , трябва много стискане и много скърцане със зъби, но важното е да се върви в правилната посока , никой от нас неможе и не е в състояние да начертае една линия и да каже това е пътя , това просто е химера , ще падаме ще ставаме ще губим една битка ще печелим друга , само така според мен ще стане работата, разбирасе ще трябва да се учим от другите , да не повтаряме грешките им , но при всички случаи ще трябва да минем по своя път неможем и няма как да ползваме пътя на другите той не е нашия път.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!!!
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO
 
Мнения: 1050
Регистриран на: 22 Яну 2009, 17:07

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот stoni » 23 Дек 2009, 19:51

Гена, единствения начин да събориш стената в себе си е това да го сториш сам с помоща на волята си. Никой друг извън теб няма как да стори това. Така стои въпроса и със СФС, така стои въпроса и с МВР и така нататък през държавата та в страната като цяло. Всичко което можеше да се направи отвън се стори и той е факт. Всико което трябваше да се стори от вътре непомръдна и това е факт. При проверката и диагнозата се стигна до извода, че една от причините е съзнателното пречене в пречистването и вътрешния катарзис. Още повече, убеждение за всички като цяло е че това пречене се извършва от ситемите за сигурност и правоприлагане. Съответно ключа за отключване на процеса в посока паралелна на външните е в МВР. То само неможе да се вдигне за косата ако в него не се изрови здравото и то да опита това. Най добре кое е здравото в МВР, знаят самите служители. Толкова и повече дори, колкото самия аз знаех преди да напусна. Най вече знаех за онези с около и с които работих. Същото знае и всеки от вас. Там е бримката, която трябва да хване СФС и да разточи този криво заплетен чорап. До тук бримката е копната и понеже винаги вярвам в силата на доброто и неговата възможност да наделее над злото, вчрвам, че ще се успее. Просто друг път няма. Ако имаше той щеше да е извървян през тези 20 години. Така, че имате шанса да останете в историята като онези, които започнаха всичко и дадоха път на младите и добрите да го довършат.
Весела Коледа и на теб!
Стоян Чонев

Изход от сложната ситуация..от тук
http://maps.google.ca/maps/ms?msa=0&msi ... e=UTF8&z=7
Ползвайте Explorer !
Една власт не се е предала докато не е предала своята агентура!
/ Бжежински /
....а новата лустрирала водачите и!
/ Стони /
Аватар
stoni
 
Мнения: 780
Регистриран на: 29 Дек 2008, 17:40

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот m a x » 27 Юни 2010, 06:26

Извънредната Национална конференция на СФСМВР

Финансовата криза, антикризисните планове на правителствата в ЕС и българското правителство, системите за сигурност по време на криза, как МВР ще изпълнява основните си ангажименти във връзка със сигурността и спокойствието на гражданите в условията на бюджетни ограничения - тези въпроси и позицията на Европейския полицейски съюз относно състоянието на системата за сигурност в България и ролята на СФСМВР за оптимизирането й ще бъдат в центъра на дебатите на Извънредната Национална конференция на СФСМВР, която ще се проведе на 26 и 27 юни в хотел Калина палас - гр. Трявна. На разположение за отговор на Вашите въпроси освен ръководството на СФСМВР ще бъдат и гостите на конференцията – Антон Янсен и Жаклин Хърт, членове на борда на Европейския полицейски съюз (EPU). Начало на конференцията - 26 юни (събота) в 13.00 часа. Европейският полицейски съюз (EPU) е независима организация, член на EUROFEDOP. Президент на EPU е Херман Файнер (Австрия). EPU е професионално-синдикална организация, която се занимава както с чисто професионални проблеми, така и със защита на социалните права на членовете си. Европейският парламент търси официално съветите на EPU по въпросите, касаещи полицейската дейност. В рамките на EPU функционират различни програми за сътрудничество и обмен на специалисти между различни страни. Много са фундаменталните теми, които се разглеждат от EPU и ще изискват постоянно внимание и в бъдеще: човешките права на полицейските служители; жените в полицията; условия на труд; наемане на чужденци на полицейска служба; полицията, медиите и обществото; единни методи и полицейски разследвания в рамките на ЕС.

25.06.2010
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3083111
m a x
 
Мнения: 192
Регистриран на: 20 Сеп 2009, 12:57

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот койота » 16 Май 2011, 22:14

Някои има ли информация кой са избрани в новия УС и кой е избран за председател на УС :?: :?: :?:
ЧЛЕН НА СФС-МВР
койота
 
Мнения: 648
Регистриран на: 10 Яну 2009, 12:01

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот GENTATSO » 16 Май 2011, 22:44

Има информация на сайта на СФСМВР. По скоро във форума. ;)
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO
 
Мнения: 1050
Регистриран на: 22 Яну 2009, 17:07

Re: Извънредна Национална конференция на СФСМВР

Мнениеот lasthero » 16 Май 2011, 23:05

На 14-15.05.2011 г. в град Казанлък се проведе Трета Извънредна Национална Конференция на СФСМВР, на която беше избран нов Управителен съвет на СФСМВР в състав:
1. Aтанас Атанасов
2. Радка Павлова
3. Илия Кузманов
4. Мирослав Минчев
5. Милован Давидов
6. Валентин Попов
7. Иван Мусков
8. Борислав Мазнев
9. Добромир Добрев
10. Илия Хрисимов
11. Васил Игнатов
13. Андреано Георгиев
14. Димитър Хайтов
15. Генади Тенев
За председател на УС на СФСМВР беше избран г-н Валентин Попов и четирима зам.-председатели: Борислав Мазнев, Добромир Добрев, Илия Кузманов, Илия Хрисимов.
Повече информация за проведената ИНК на СФСМВР можете да получите на сайта на СФСМВР.
Аватар
lasthero
Администратор
 
Мнения: 785
Регистриран на: 15 Дек 2008, 12:52

Предишна

Назад към Синдикална дейност

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта