малкия написа:ntvladimirov написа:малкия написа:На какво заседание?
А добър въпрос. На некои от множеството синдикати лапачи
А, добър коментар. Във връзка с него имам още един-два въпроса. Ти на кой точно синдикат си светил, докато е "лапал"? И като си толкова в час с "лапането", как не си се облажил?
Хайде малко конкретика, а, колега? Кой синдикат кога какво е "лапнал". Щото с анонимни обобщения и аз мога, ама току-виж вземеш да се докачиш...
И като сме на темата, ти в кой синдикат членуваш? Или само се забавляваш да лаеш отстрани? А ако случайно някой (или няколко) от "синдикатите-лапачи" успее да спаси нещо или да издейства нещо ново, ще има не само за членовете им, а и за такива като теб...
Това е свободен форум на полицайте а не на техните измислени синдикати. Затова пиша тук. Пък ти не се засегай много . То и онова Дознателчето от вашия синдикат са засегаше като го бъзикам пък сега го нема никакъв.На мен това си ми е в кръвта. Преди като ни проучваха за назначаване в система на първо място гледаха да сме бъзикачи и после другите качества.Освен това като пиша в този форум си почивам след изморителните дежурства. Аз и на други синдикалисти съм им казвал.Като ви не изнаса не пишете тук Имате си затворени форуми само за вашите членове.
П.П.
В последно време само губим.Така че не знам какво има да завоювате за мен.