VENKO1979 написа:Радвам се да прочета , че им е писнало на всички , но тези които пишат тук трябва да го казват на хората до тях всеки ден а не само да пишете тук и никой да не ви знае кои сте.Говорете и убеждавайте колегите за да не стане като при честването на едната година от пиенето на вода.Ако се изложим и сега и излезем 5 келеша нито УС нито изобщо СФСМВР не може да ни помогне , няма да има пари и ще си продължи по стария начин ръководенето на МВР.НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ КАКТО НА 15.03 АЗ И АВТОБУСИТЕ СМЕ ГОТОВИ ЩЕ СЕ ВИДИМ ПАК У ШОПСКО.
blueheat написа:Останах с впечатлението, че датата за протеста е 20-ти март, т.е., че вече е определена. Моля, поправете ме ако греша. Мисля, че "щафетният" протест няма да има нужния ефект. Представете си отзвука в медиите: 50 недоволни 'ченгета' постояха за пореден път на чист въздух. От МВР щафетно изпращат представител да си поговорят. Не можете да отречете, че имам журналистически заложби. Когато и да е протеста аз ще бъда там. Всички свободни от изпълнение на служебните си задължения служители в МВР, колеги и колежки, бъдете и вие, за да защитим справедливите си искания.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта