madcop написа:...на преглед, оная ако не и бутна поне петарка под масата, въпреки че е без пари, се мръщи, а взима 2500 заплата и се оплаква. ...
madcop написа:Dakota, като не си съгласен що не си траеш и да се приключва със спора. Само оспамваш хубавата тема, защото и аз ако бях твоята категория и длъжност нямаше да протестиран, само че не съм и детето ми е гладно, и си иска своето а аз не му го давам, разбра ли! И когато го заведа при ОПЛ на преглед, оная ако не и бутна поне петарка под масата, въпреки че е без пари, се мръщи, а взима 2500 заплата и се оплаква. Я кажи сега друже, като си толкова отворен, дали тогава и ние да не почнем по тоя начин и тогава няма да стачкуваме. ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, ГОНКА НА СПЯЩОТО РЪКОВОДСТВО ДО ДУПКА, НЕКА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕХНИЯ ГАРАНТ И ПРИЧИНАТА ВЪОБЩЕ ГЕРБ ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА, НЕКА СЕГА ПОМИСЛЯТ И ЗА НАС!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
madcop написа:... ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕХНИЯ ГАРАНТ И ПРИЧИНАТА ВЪОБЩЕ ГЕРБ ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА,...
dakota_ написа:madcop написа:Dakota, като не си съгласен що не си траеш и да се приключва със спора. Само оспамваш хубавата тема, защото и аз ако бях твоята категория и длъжност нямаше да протестиран, само че не съм и детето ми е гладно, и си иска своето а аз не му го давам, разбра ли! И когато го заведа при ОПЛ на преглед, оная ако не и бутна поне петарка под масата, въпреки че е без пари, се мръщи, а взима 2500 заплата и се оплаква. Я кажи сега друже, като си толкова отворен, дали тогава и ние да не почнем по тоя начин и тогава няма да стачкуваме. ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, ГОНКА НА СПЯЩОТО РЪКОВОДСТВО ДО ДУПКА, НЕКА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕХНИЯ ГАРАНТ И ПРИЧИНАТА ВЪОБЩЕ ГЕРБ ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА, НЕКА СЕГА ПОМИСЛЯТ И ЗА НАС!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Относно стачките не ме питай мен,прочети закона или се обърни към юрист да ти разясни какви права и задължения имаш като държавен служител и се възползвай от всички права които ти дава закона...Относно кой колко получава,не очаквай от мен да падна толкова ниско да обсъждам чужди заплати...
...
madcop написа:Дакота, по-добре не идвай на 20.03. няма смисъл.......... Седи си в къщи на топло и чакай да дойде коминтерна да те спаси
pinko73 написа:Нашиия началник ни каза,че и да мъркаме и да искаме все ще го лапаме,та като ходим на митинг може само смазка да си измолим за да не боли,никой не смее да каже и дума защото нас много ни претискат с проверки и после накзания
katana1977 написа:pinko73 написа:Нашиия началник ни каза,че и да мъркаме и да искаме все ще го лапаме,та като ходим на митинг може само смазка да си измолим за да не боли,никой не смее да каже и дума защото нас много ни претискат с проверки и после накзания
Колега, кажи му на тоя простак - вашия началник, че идва времето, когато на такива като него ще им намажат не задниците, а ските, и даже и спомен няма да остане след тях!!!
Ако искаш, пиши ми на лична кой е и на кой тел. да го намеря, лично ще му го кажа.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта