GENTATSO написа:litex написа:GENTATSO написа:litex » ако можеш да направиш нещо повече и по-добро направи го . Всичко останало е ясно , че има дървени глави има но първо прецени своята и тогава давай оценка на другите .Ако ти едва сега научаваш за тези деца и не ги знаеш , и за теб те са неизвестни никой неможе да ти помогне .

Винаги може да се помогне с повече информация,не с подигравки и на черното да се казва бяло,явно да се гони някаква "оригиналност"!При Благотворителността не успееш ли да спечелиш хората с доверие и човещина,не се получава това което се гони като цел.Така разбирам аз нещата с моята "дървена" глава.Оценки не раздавам,всеки с действията си пише оценката,печели или губи доверие!Не мога да скрия,че при нас СФСМВР доста изгуби в резултат на "неволна" грешка!Но пък всичко,което не ни убива,ни прави по-силни

Точно това имам в предвид , информацията и споменах че ако точно за тази дейност "инфото" ти е малко то никой не може да ти помогне . Не зная защо приемаш това като подигравка или каквото и да е но я погледни, не си ли точно ти този дето пръв се подиграваш и пръв споменаваш дървените глави , това че приписваш и себе си към тях си е твой проблем. Имай в предвид, че точно по този проблем, лично аз никога не бих се шегувал , ще премълча защо, но ще спомена че почти всеки ден виждам очите на едно такова дете. По отношение на сайта имай в предвид че нито имам участие нито пък знам кой и защо го прави именно затова ти предложих ако можеш да напрвиш нещо по-добро направи го , за съжаление съм сигурен че няма как да стане това и ти ще си останеш просто един човек отправил критика от типа ..."Я не знам как е но и така не е !!!"- в която има много истина но и за двете страни.
Сега за СФСМВР, откровено не разбрах в следствие на "неволната " грешка ,загубата на доверие и пр. от СФСМВР, радва ли те , лошо ли е или няма значение !?!?. И питам това защото не вярвам, който разбрал разбрал, но за мен СФСМВР е единствената организация/от този тип/, която доказва и то не за първи път , а това говори за последователност че няма да търпи никакви действия уронващи престижа и, та дори и за това да плаща скъпо . Аз лично именно затова вярвам в тази организация и от самото начало предупреждавам че не е на никой ....който го разбере разбере който не да си сърба попарата , за сега и ние участваме в сърбането , вярно е но много скоро се надявам всеки да плаща сам простотиите си .
Колега Крумов,за да бъда разбран правилно ще ти кажа за кое ми е малко инфото и кое смятам,че е редно да се каже и да се знае,защото казването му само ще помогне на доста хора да повярват отново в СФСМВР.
Почвам от самото начало.В началото избрахте за лидер на СФС един човек от нашата Дирекция,ние старите служители го познавахме и познаваме много добре и ни стана странно,че именно той е избран,защото този човек е двуличен и интригант,но приключвам с него,всички го разбрахте що за стока е този човек и го сменихте!
След това избрахте за лидер едно хлапе,което дори не е полицай и знанията му за полицията са от разкази на други полицаи.Хубаво тръгнаха нещата наново,почнаха изяви по медиите,заговори се за СФСМВР.Както първият път с ИП така и вторият път само добри неща и само хвали,никой не позволяваше никаква критика да има...Всичко това беше ОК до момента в който не го оплюхте тук във форума.Има история във форума и може да се види какво пише "Върни откраднатите парите...","Бащице,не пипай парите на СФС..."Друг един хлапак,който се показваше и той по медиите също оплю тук във форма,този който го водеше със себе си по медиите и се получи миш-маш.Лидера беше обвинен в кражби,които се оказаха неволни грешки,но никой не каза изплащането на няколко месечни заплати предварително (така беше записано във форума) дали пак е неволна грешка или пък това е клевета и всичко е било точно и нормално ами сте използвали повода да натопите невинен човек.При такива обстоятелства всеки нормален човек си задава и нормалните въпроси и търси отговор на тях.Хубаво е да се даде отговор на тези въпроси.
Аз съм нормален човек и не би ми минало през ум да злорадствам за това което се случи и дай Боже да не се случва,защото ФСМВР наистина е единственият синдикат,който прави нещо и то се вижда.Това което мен ме притеснява е,че останаха неизяснени неща.Колегите наистина не знаят какво се е случило,но за сметка на това знаят,че някой е откраднал пари и същият си е изплатил предварително няколко заплати и това всичкото го знаят от вас представителите на СФСМВР.
Предполагам знаеш колко бързо се чуват лошите новини и какви слухове тръгват след тях и колко е трудно да се тушират такива слухове!Пиша всичко това,защото лично на мен не ми се искаше да се случват тези неща,не исках да разгласявате неща,които сега се оказаха по съвсем друг начин и самите вие лепнахте петно на СФСМВР с прибързани квалификации и изявления.Ако пък не са били прибързани кажете,че не са били прибързани и споделете фактите.
Надявам се да ме разбереш,че аз не съм ти враг,не съм враг и на СФС,но е хубаво нещата да се назовават с истинските имена,защото само така се печелят изгубени симпатизанти,така се връща доверие и се печелят нови хора за тази добра кауза!
Ако имаш да кажеш нещо конкретно ще се радвам да го прочета,аз казах каквото имам,който разбрал добре дошло,който не е разбрал,жалко за него!