Lord написа:ntvladimirov написа:..........Не разбирам защо мислите че колегата лъже. И при нас има такива консумативи.Никои никога не е носил от в къщи просто е имало и има.Гориво също имаме. Изглежда това е на местна основа.Зависи от това колко е кадърен прекият ръководител и как управлява средствата които са му предоставени от Държавата.
Колега, ако кажа, че съм удивен - би било невярно, аз просто онемявам! Но щом го твърдите - не бих Ви упрекнал в лъжа.
П.П. Само да допълня, ако твърдението Ви е вярно, то явно имаме държави в държавата, но последната роля и принос за това е на преките и непосредствени ръководители, а още по-малко на директорите, това е сигурно!
pravo_09 написа:До сега не съм получил никакъв консуматив от държавата. Като започнах работа, нямаше компютър и принтер за мен и се наложи да си купя за работа. Ще кажете, че е много глупаво, но като няма др. комп и щеше да се наложи двама да пишем на един комп нарправо не ми се мисли. И до ден днешен се обаждам в дирекцията да питам дали ще ми осигурят служебен, но само ми отговарят, че ако получат ще ми е обадят.
малкия написа:Lord, че в държавата няма две еднакво работещи РУП/ГПУ или ОДМВР/РДГП, е всеизвестне факт. Което си е достойно за съжаление. А още по-достойно за съжаление е, че това се отнася не само и не единствено до материално осигуряване, а и до прилагане на нормативни документи. Казвам го наистина с болка защото винаги ме е било яд, че нямаме достатъчно ясни правила. Или когато ги има всеки се придържа към тях когато и колкото му харесва.
pravo_09 написа:чете я началника на РУП на оперативка, заповедта не съм я запомнил, но мога да я намеря предполагам. Началника също се е обаждал за компютри в дирекцията и отговора е същия. Могат да потвърдят всички колеги от Варна.
dakota_ написа:.Много е важна позицията на Н-ка на РУП,само с обаждане по телефона не става,трябва да се тича и да се настоява и всичко това е негова работа...
малкия написа:dakota_ написа:.Много е важна позицията на Н-ка на РУП,само с обаждане по телефона не става,трябва да се тича и да се настоява и всичко това е негова работа...
С това съм абсолютно съгласен!
Има обаче и случаи, когато позицията на началника на РУП в резултат на тичането и настояването може да се окаже губеща. Та не е за подценяване и позицията на неговия началник...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта