madcop написа:dakota_ написа:Съжалявам,аз не приемам това за експертна справка...Липсват имената на експерта,къде и по какво е експерт,защото аз лично бих имал доста въпроси към него на които ще му бъде ужасно трудно да ми отговори....
А пък аз не приемам мнението ти за мнение, защото нито ти знам името нито ти знам работното място, така че що не си траеш!
dakota_ написа:Съжалявам,аз не приемам това за експертна справка...Липсват имената на експерта,къде и по какво е експерт,защото аз лично бих имал доста въпроси към него на които ще му бъде ужасно трудно да ми отговори....
kuka5 написа:madcop написа:dakota_ написа:Съжалявам,аз не приемам това за експертна справка...Липсват имената на експерта,къде и по какво е експерт,защото аз лично бих имал доста въпроси към него на които ще му бъде ужасно трудно да ми отговори....
А пък аз не приемам мнението ти за мнение, защото нито ти знам името нито ти знам работното място, така че що не си траеш!
Нищо не му пречи да попита, та нали това е форум, в който се коментирет нещата свободно.
lasthero написа:..........На 07.11.2010г. ще ходиш ли на банкета на Рашев ?
lasthero написа:dakota_ написа:Съжалявам,аз не приемам това за експертна справка...Липсват имената на експерта,къде и по какво е експерт,защото аз лично бих имал доста въпроси към него на които ще му бъде ужасно трудно да ми отговори....
dakota_, във вещевата заявка пише ли кой я е изготвил , щото и аз имам много въпроси към него, а и към теб ...
На 07.11.2010г. ще ходиш ли на банкета на Рашев ?
Lord написа:lasthero написа:..........На 07.11.2010г. ще ходиш ли на банкета на Рашев ?
Ще изляза от темата, но знам, че ще ме извиниш: КАКЪВ Е ТОЯ БАНКЕТ???
Lord написа:lasthero написа:..........На 07.11.2010г. ще ходиш ли на банкета на Рашев ?
Ще изляза от темата, но знам, че ще ме извиниш: КАКЪВ Е ТОЯ БАНКЕТ???
dakota_ написа:не отричам,че се познавам с Рашев
kuka5 написа:dakota_ написа:не отричам,че се познавам с Рашев
Лошо, лошо, а толкова ми харесваше/като мислене имам предвид/........
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта