ben написа:Не знам защо вие се занимавате с Враца?.
ben написа:Не знам защо вие се занимавате с Враца?По добре се замислете защо не поискахме да подкрепим паредният креслив протест.Ние не сме шоумени. Имам чувството,че ви интересува вече само членският внос.Това ми напомня един по-стар синдикат.
GENTATSO написа:ben написа:Не знам защо вие се занимавате с Враца?По добре се замислете защо не поискахме да подкрепим паредният креслив протест.Ние не сме шоумени. Имам чувството,че ви интересува вече само членският внос.Това ми напомня един по-стар синдикат.
Ами колега, прочетох ви протокола от събранието .....................какво друго да ме интересува!?!? пълни палячовци .... лично мнение. преди може и да се съобразявах но сега нищо не ме спира .....чул някой си "старшинка " че в медиите се говорело че протеста бил политически!!?!! та затова нема да го подкрепим ................. айде се погледнете отстрани бе,смех
За кубинките да не говорим чисто нови пък те от старите модели хехехехехе .
абе верно що се занимавам с охлюви
И определено не са всички от този регион такива, артистите са се подписали където е необходимо и директорави ви има списък бъдете спокойни . На останалите дупе да им е яко ...но дано излезнат мъже като Габриел .
ben написа:И моето лично мнение е ,че ако продължавате така да се отнасяте към колеги ще си останете двестатина кресльовци.
martomax написа:Прочее, ще следим с интерес кариерата на г-н Благоев оттук насетне, за да разберем какво го е мотивирало да промени толкова рязко мнението си. Преди няколко месеца колегата Цецо Благоев е награден достоино,за"мъжеството" проявено с горепосочената подписка!!!!!
martomax написа: за да разберем какво го е мотивирало да промени толкова рязко мнението си. Преди няколко месеца колегата Цецо Благоев е награден достоино,за"мъжеството" проявено с горепосочената подписка!!!!!
litex написа:Колега Крумов,те всички които разбират видяха по телевизията голямото имане във Враца,нови униформи ама от старите,същото и с кубинкитеБяха се накичили като на сгоден циганин,братята му... Нали знаеш защо до българският казан в ада няма пазачи...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта