Георги Михайлов написа:Колеги, спомняли си някой от вас да е получавал ОТЧЕТ за свършена и несвършена работа през изминалата година от УС на СФСМВР. Аз лично НЕ, нищо, че пожелах да получа. Ако все пак някой е имал късмета и благоволението да е получил, МОЛЯ да ме запознае с него. Благодаря предварително ако има на кой де.
belyata написа:Жоро, предложил съм на членове от УС да се качва информация свързана с дейността на СФСМВР в раздела, който е само за членове.По този начин членуващите ще могат да се информират от сайта на СФСМВР, а не да очакват да получат такава от председателите на СД или от членовете на УС.Надявам се това предложение да стане реалност.
GENTATSO написа:Да това е добре но небива да отменя изпращането на информацията на ел. пощата на СД.
belyata написа:GENTATSO написа:Да това е добре но небива да отменя изпращането на информацията на ел. пощата на СД.
Не съм имал в предвид да се прекрати съществуващия начин за получаване на информация.Това предложение
беше направено с цел, всеки член на СФСМВР да има достъп до тази информация, която получават председателите на СД.Има председатели, които не информират членовете на СД и такива, които членуват в друг град.Тогава същите остават не информирани и зависими.
При качване на информация в сайта на СФСМВР всеки член, който се интересува от дейността ще може да се запознае самостоятелно и няма да има оправдание, че не е информиран.
GENTATSO написа:Да това е добре но небива да отменя изпращането на информацията на ел. пощата на СД.
Георги Михайлов написа:Колкото до желанието има го в повече... И все пак направи си трудът да провериш... По-скоро нежелаеш да свалиш розовите очила, или си предан на някого, или задължен, но пък може само и фен да си...
Георги Михайлов написа:Желая да получа информация за свършената работа/ако има такава/ от всеки член на УС поотделно и от комисиите които бяха създадени. Но отново се насочваме към колективната ..... или по скоро прикриваме някой/някои който/които неработи/неработят!
Георги Михайлов написа:Ако нямаш нищо против бих желал да ме информираш дали си получил инфо на пощата за резултата от доклада на ФКК...
Георги Михайлов написа:Освен теб в УС има още 14 члена, и още комисии ... Къде са те?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта