Иван Иванов написа:Колеги, спирам да чета, защото се погнусявам ....от думите, от злобата, от интригата...По същество, синдикализма сплотява и обединява, тук виждам няколко квазисиндикалисти водени от користни цели...Аз просто изразих мнение, в полза на г-н Грозев и далеч съм от мисълта да бъда негов адвокат...той сам може да говори за себе си по това, което наистина е свършил. Много са колегите, които ще го защитят и са на негова страна и ще ви се изсмеят за приказката за лъжливото овчарче...Изключете скенерските си очила, през които пресмятате всяка стотинка, а вижте какво е постигнал един достоен колега...Престанете да 'навивате' другите колеги - всъщност тук активни по тази тема са няколко и започвам да мисля, че това е тяхната страница на гордостта...Опомнете се и бъдете мъже!
Shadow написа:Еееееееех г-н Крумов,
говорих Ви аз ама Вие..........
И народа е казал:
Да би мирно седяло,не би чудо видяло!
Иван Иванов написа:така и така днес не съм на работа, реших да прочета всичко....мислех, че злобата е моментно състояние, но тя е водещата при вас...Изглежда ми като 'големите победи на малките хорица'...Само ще кажа на драгите читатели, че един от писателите - Б. Мазнев, колкото пъти съм го потърсил за съдействие или питане, никога не е откриваем или ме е препращал към г-н Грозев... Това ли е твоята компетенция, Боби? А сега се опитваш да вменяваш вина....Наистина вече съм сигурен, че това е поръчка да се отстрани един 'неудобен' човек, неудобен - защото разбира, може, работи....Вие от Страшният съд и Вие, колеги, които като мен решихте да прочетете тази помия срещу един достоен човек....не се поддавайте на провокации и лъжи, а защитете името на единствения човек от СФСМВР, който работи за вас...
Shadow написа:Г-н Крумов ако не ми знаете номера да Ви го кажа?
Престанете със злободневните си високо компетентни изяви по всички форуми.
Наистина не Ви прави чест,на Вас- радетеля за правда и свобода.
Приключвам разговорите си със Вас.
Отчет за работата си съм дал.
Да сте слушали мен, ако сте искали да го чуете/инак имам някакъв спомен,че седяхме рамо до рамо на НК/
Как така Ви станах враг г-н Крумов? Или друга е мелодията по която Вие играете в момента.
Хайде стига толкова.
Бъдете здрави и Вие и всичките Ви симпатизанти и членове и тн.
Сабята сече дори и главицата да е преклонена.
А ако Вас лично ,ще Ви удовлетвори моята оставка от ФКК това е друга тема.
Явно не Ви харесва това,че за разлика от Вас някой нещо свърши показа.Но все пак ако изгаряте от синдикални желания за изява то предстои ИНК там имате възможност да кажете кой сте и какво сте свършили Вие лично.И дай Бог Ви изберат и работите за СФС така усърдно,както пишете по всички форуми.
Останете си със здраве.
А ако изгаряте от желание за някакъв отговор има как да ми намерите номера и да ми се обадите лично.За разлика от много тук не съм форумен герой и не желая да бъда такъв!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта