от madcop » 06 Апр 2011, 20:18
Брей, Грозев ще ме разплачате с този дневен ред. Само че имам питане, колко пъти започнахме УС по начина по който сега искате да премине? Ей така на ... ясно точно и организирано? Колко пъти през изтеклия период поставихте конкретна задача на някой, за да може той да я отчете така както се иска в настоящото предложение за дневен ред на УС. Между другото тактиката която сте избрали ти и дупетата около теб е добра, само че за едно не сте си направили сметка- прекалено сте омазани за да се избършете. Но няма нищо това е добър опит да замажете нещата!
[+/-] Авторски права за това мнение
Hrisimov
Младши
Имена: Илия Хрисимов
СД към СФСМВР: СД №116 АМВР
Върнете се в началото
Re: Предстоящо заседание на УС
от ilia » 05.04.2011 г., 10:12:03 сек.
"..Моля докладите /с изкл. на т. 7/ да бъдат изпратени на ел. поща на СФСМВР не по-късно от 07.04.2011г., за да бъдат изпратени до всички членове на УС за сведение. Моля докладите да съдържат точна и конкретна информация за съответната точка от дневния ред. Отчетите по т. 3 и 5 да са до дата 07.04.2011г..."
На база Устава това се прави на НК:
Член 28. Правомощия на Управителния съвет -УС ръководи дейността на Федерацията и решава всички въпроси, свързани с дейността й, с изключение на тези, които са от компетентността на НК:
.......
.......
.........
...............
Подготвя и внася в НК отчет за дейността на Федерацията;
Такава ще има на 14.05.2011г.-само напомняне
Пак на база Устава:
Раздел ІІ
ПРАВА
(Нов- Изв. Нац. конференция на 19 декември 2009 г)
Член 13. Всеки член на Федерацията има право:
......................................................
Да бъде информиран за нейната дейност.
В тази връзка всеки заинтересован от моята дейност има право да я знае.И аз съм длъжен да му я дам.Моля от офиса имейлът ми да бъде разпространен.Телефонът ми също.Ще отговоря на всяко писмено запитване за дейността ми.Държа да Ви уведомя, че досега такова не е постъпвало.
Никъде не пише , че Председателя има право да ми изисква доклади, ако за това няма решение на УС на СФСМВР.
Първият член , който ми я иска е г-н Грозев.На НЕГО, В ЛИЧНОТО МУ КАЧЕСТВО НА ЧЛЕН, ЩЕ ИЗПРАТЯ СЪОТВЕТНИЯ ОТГОВОР.
Сигнатура:
Илия Димитров Кузманов,ЧЛЕН на СД на СФСМВР при 05 РУ СДВР,
член на УС на СФСМВР
Kогато животът ти поднесе палячовци, направи си....цирк!
ilia
Администратор
Имена: Илия Кузманов
СД към СФСМВР: СД при 05 РУ СДВР
Върнете се в началото
от katana » 06.04.2011 г., 18:27:08 сек.
Hrisimov написа:
Брей, Грозев ще ме разплачате с този дневен ред. Само че имам питане, колко пъти започнахме УС по начина по който сега искате да премине? Ей така на ... ясно точно и организирано? Колко пъти през изтеклия период поставихте конкретна задача на някой, за да може той да я отчете така както се иска в настоящото предложение за дневен ред на УС. Между другото тактиката която сте избрали ти и дупетата около теб е добра, само че за едно не сте си направили сметка- прекалено сте омазани за да се избършете. Но няма нищо това е добър опит да замажете нещата!
Ей, Хрисимов, стани се разходи извън АМВР, да видиш как т. нар. от теб "дупета" вършат истинската работа в МВР, докато ти си стоиш на топличко в уютното кабинетче и задяваш курсантките по коридорите! Тези "дупета" работиха за Федерацията, докато ти се ослушваше дали няма да ти изстине местенцето, ако вземеш да се обадиш. Тези "дупета" не влязоха в УС, защото нямаха семейни приятели в УС да ги предложат, нито роднини в същия УС. Знаем ги ние много добре такива шуробаджанаци като теб без един ден стаж на улицата. Просташкото ти невъзпитано поведение към колегите е напълно достатъчно, за да започне следващата ИНК с твоето изключване от Федерацията. Само че ти не си бил, не си и няма да бъдеш достоен да ги наречеш колеги.
Що се отнася до задачите, те се вършат независимо от жалките опити от теб и още няколко члена на УС да саботирате и да пречите на работата на Федерацията. Тази Федерация се е преборила с далеч по-умни и опитни противници от теб, и ще те сдъвче много скоро.
Сигнатура:
Един за всички, всички за един
Галентин Грозев
05 РУ - СДВР - СД № 73
katana
Администратор
Имена: Галентин Грозев
СД към СФСМВР: СД 073 - 05 РУП - СДВР
Върнете се в началото
от katana » 06.04.2011 г., 18:39:05 сек.
В един от протоколите на СПСД от Североизточна България има специално искане за отчет за извършената дейност от всеки член на УС, което е отправено точно от членове на СФСМВР и е подписано от тях. Така че, дерзайте, другарю Кузманов, и отговорете на колегите, телефоните и мейлите им ги има в офиса, макар да мисля, че нещо много бързо загубихте връзката с "масите" и си повярвахте, че сте велик.
Освен това малко сте се объркал, че някой ми плаща за 8-часов работен ден, нали вие лично /и още няколко души от УС/ ми спряхте месечното възнаграждение, така че в момента нито вие, нито някой друг ми плаща каквато и да е заплата.
Господи, пази ме от пишман "Приятелите", с враговете сам ще се справя...
Синдикалната работа, както сам казахте официално, не се ограничава до постоянно стоене в офиса, така ли беше?
Освен това предайте на близките Ви съратници, че синдикалната работа не се състои в интриганстване, обиди, клевети и опити за разцепване на организацията, и най-вече не се изчерпва с подготовката и провеждането на национални конференции на кръгъл час за сметка на членовете на Федерацията по прищявката на неколцина "велики синдикалисти".
ПО-ДОБРЕ СЪС ЗНАМЕ В РЪКАТА ОТКОЛКОТО С ИБРИК НА ГЛАВАТА!!!