Колеги,
Вчера четох едни протоколи от ФКК и направо останах без думи.Моля някои други колеги, ако са ги чели да изкоментират какво мислят по въпроса
katana1977 написа:За съжаление, все още битува мисленето в част от членовете на Федерацията да се хвърлят ефектни "бомби" на момента под най-различни благовидни предлози, които после се оказват в по-голямата си част кьорфишеци. Лошото е, че така сами се вкарваме в ситуация да доказваме, че нямаме сестри.
opel_6311 написа:Питайте, хора! Навремето изгониха и обвиниха 3-ма души за нищо. Какво се доказа.
lyankata написа:Колеги,
Вчера четох едни протоколи от ФКК и направо останах без думи.Моля някои други колеги, ако са ги чели да изкоментират какво мислят по въпроса
малкия написа:lyankata написа:Колеги,
Аз съм ги чел.
Не смятам обаче за удачно да ги коментирам тук - не мисля, че тук е подходящото място.
На следващото събрание на вашето дружество ще разполагате с протоколите и със становището на УС по въпроса. Така че ще можете да ги коментирате, както и определите каква позиция да застъпва на ИНК вашият делегат. Смятам, че така е редно.
lyankata написа:малкия написа:lyankata написа:Колеги,
Аз съм ги чел.
Не смятам обаче за удачно да ги коментирам тук - не мисля, че тук е подходящото място.
На следващото събрание на вашето дружество ще разполагате с протоколите и със становището на УС по въпроса. Така че ще можете да ги коментирате, както и определите каква позиция да застъпва на ИНК вашият делегат. Смятам, че така е редно.
Ти щом си ги чел и не смяташ,че е удачно да ги коментираме тук ще дойдеш ли да обясниш на членовете на нашето дружество как председателя на УС харчи парите им и с какво е направил живота им по-добър,защото аз не мога,не знам какво да им кажа.Едно време като ходихме по стачки имахме едни искания,които всеки,който влезе в УС не знам защо забравя.А хората питат какво стана с това,какво стана с онова,защо вече няма стачки.......... Ела да им отговориш.
lyankata написа:Колко от членовете на вашето дружество ще прочетат коментарите тук?
Защо мислиш, че отново отиваме на извънредна конференция?
И като си говорим за исканията от едно време, смяташ ли, че е реално и изпълнимо в момента искането за 50% увеличение на заплатите?
Shadow написа:Точно и правилно!
Едва ли ще траят още дълго!
Но "стрина"сега ще се намеси да те пита -Ти беше ли на протеста?Какво направи Ти за СФС?Какво допринесе за СФС?
Споко. Нагледахме се и на такива форумни герои,които са смели и безстрашни в питанията си, а после замлъкват като...... /хайде да сме културни/.
Аман от такива на които все да се дават обяснения,а и какво да им доказваме на такива ?Това което всеки е свършил е видно,както и не е видно това което не е свършено.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта