kuka5 написа:velkov_1914 написа:Да прави сте, аз направих толкова за Наоми колкото и синдиката за мен, когато имах нужда (и бях член). Отговора бе, че има юрист и там да питам!Хайде сега кажете нещо конкретно и постигнато (резултати) или ..........както колегата по-горе е писал "бла бла". Аз съм написал фамилията си, ако трябва ЕГН кажете?
Не знам какъв е бил проблемът ти, но ако е бил юридически разрешим е нормално да се обърнеш към юрист, има много дела които са платени от СФС и са спечелени, така че и това е помощ. Иначе е много плоско това питане, какво конкретно е постигнато, защото самото поставяне на проблемите на масата е постижение, защото никой друг не го прави, а решението е в други ръце.........
Между другото има и много колеги, на които е помогнато финансово за разрешаването на здравословни проблеми, ако и това е нищо .................
Самото поставяне на проблемите на масата, не е решение и ако искаш го сложи за вечеря на семейството си. Предполагам няма да останат доволни. Естестевнно, че всеки проблем е юридически, иначе ТЕМИДА нямаше да я има. Отностно подпомагането парично на колеги за здравословни проблеми, имаше го и преди СФСМВР. Нещо реално кажете и не ме разбирайте, че съм против Вас, но няма реални резултати! Цитирате поговорки, ето една "кучето си лае, кервана си върви".