div написа:Защо трябва да се отказваш от нещо което като гражданин на тази ръководена от нескопосници държава ти се полага а те ти го забраняват,че наз ни имат за някакви боклуци а и семействата ни също имам две деца и не взимам детски щото ми била голяма заплатата а що не взема да забода голямата си заплата на на теа тъпанари някъде,нашите деца не са никакви а циганчетата давай да им даваме всичко та нали са те бъдещето на тае държава,та мисълта ми е да заведем дело срещу държавата че ни дискриминират децата до кога ще търпим да ни клатят някакви п........................ли и да си вземеме това което ни се полага
катюша написа:Никой не ти забранява нищо!Сам си си наложил забрана,като се се съгласил да работиш по ЗМВР!На сила никой не те е задължил да ставаш полицай!
Не само ти не получаваш детски надбавки,има хора работещи в други ведомства и те не получават такива надбавки.
Заплатата можеш да си я забодеш където пожелаеш,стига да ти разрешат тези на който искаш да я забодеш!
Кой те е спрял да водиш дела,просто не се газирай излишно,води дела,спечели ги и се радвай на живота.
div написа:катюша написа:Никой не ти забранява нищо!Сам си си наложил забрана,като се се съгласил да работиш по ЗМВР!На сила никой не те е задължил да ставаш полицай!
Не само ти не получаваш детски надбавки,има хора работещи в други ведомства и те не получават такива надбавки.
Заплатата можеш да си я забодеш където пожелаеш,стига да ти разрешат тези на който искаш да я забодеш!
Кой те е спрял да водиш дела,просто не се газирай излишно,води дела,спечели ги и се радвай на живота.
Моме аз съм постъпил в полицията през 1992г.и съм се подписал на съвсем други условия когато един полицай се пенсионираше след 20 годишна служба,тогава бяхме под пагон и имахме много привилегии,а сега са ни принизили до някакви училищни чистачки или баничарки и ти отнемат всичко и това е заради такива ли***и като теб и други в тази система ако въобще си в системата или си на два петъка служба където се съгласяват на всичко и нямат собствено мнение, които чакат на готово някой да направи нещо и вие да облажите,когато аз взимах 200евро заплата един немски полицай взимаше 2800евро да не те да работят повече от нас,разходи се из европа и погледни как живеят тамошните колеги,днес ще се откажеш от едно утре от друго и накрая ще ходиш с памперс на работа,но това се получава така защото има такива като теб.
div написа:катюша написа:Никой не ти забранява нищо!Сам си си наложил забрана,като се се съгласил да работиш по ЗМВР!На сила никой не те е задължил да ставаш полицай!
Моме аз съм постъпил в полицията през 1992г.и съм се подписал на съвсем други условия когато един полицай се пенсионираше след 20 годишна служба,тогава бяхме под пагон и имахме много привилегии,а сега са ни принизили до някакви училищни чистачки или баничарки и ти отнемат всичко и това е заради такива ли***и като теб и други в тази система ако въобще си в системата или си на два петъка служба където се съгласяват на всичко и нямат собствено мнение, които чакат на готово някой да направи нещо и вие да облажите,когато аз взимах 200евро заплата един немски полицай взимаше 2800евро да не те да работят повече от нас,разходи се из европа и погледни как живеят тамошните колеги,днес ще се откажеш от едно утре от друго и накрая ще ходиш с памперс на работа,но това се получава така защото има такива като теб.
dakota_ написа:div написа:катюша написа:Никой не ти забранява нищо!Сам си си наложил забрана,като се се съгласил да работиш по ЗМВР!На сила никой не те е задължил да ставаш полицай!
Момко,аз съм постъпил в МВР преди около 30 години.
Когато постъпвах съм го направил по свое собствено желание и съм се съгласил с всички условия на службата.
Както тогава,така и сега служим под пагони и клетвата която полагаме е да служим!
Подписал си се под едни условия и си започнал да служиш под тях,но се чудя защо си преподписвал всеки път когато условията са се променяли и си се съгласявал с новите условия?
Защо не си отказал да полагаш подписа си под новите условия,ами съвсем доброволно си се съгласявал да служиш по свирката на тези които едностранно променят условията?
Кой ти е крив,че си останал да служиш и заплатата не ти стига?
Кой ти е виновен,че се съгласяваш на всичко само и само да си в МВР?
Заплатата на немски полицай изобщо не ме вълнува колко е,ако искаш да си немски полицай,бий си камшика и заминавай!
zodiac написа:От каде намирате пари да си изхранвате домочадието ? На малко служители в МВР им стигат заплатите , а защо ли ? Има само една дума Корупция !!! На времето когато полагахме клетва за пагона беше друго. Сега нямаме пагони , и нищо друго. Имаме си хора доволни в момента............. а защо ли ?...........Корупцията е сладко нещо........ Да му мислим другите , с мизерна заплата се опитваме да си храним децата..................и живеем в илюзий
zodiac написа:"Момко" -големи приказки за нищо ? От каде намирате пари да си изхранвате домочадието ? На малко служители в МВР им стигат заплатите , а защо ли ? Има само една дума Корупция !!! На времето когато полагахме клетва за пагона беше друго. Сега нямаме пагони , и нищо друго. Имаме си хора доволни в момента............. а защо ли ?...........Корупцията е сладко нещо........ Да му мислим другите , с мизерна заплата се опитваме да си храним децата..................и живеем в илюзий
dakota_ написа:Винаги съм харесвал чувството за хумор на администраторите,ама не всички разбират от шега![]()
Майтапа си е майтап,ама в структурите на МВР е Национална система тел.112,Пожарната и Гражданска защита...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта