Прокопи написа:Защото това което искам е въпрос единствено на проява на човечност и след като се прочете писмото, ако човека прочел писмото мисли като нормален човек, не е проблем да вземе нещата в свои ръце. Не е нужно да се занимават всички по веригата...
ntvladimirov написа:Пиши във форума на техния сайт.И аз преди време им пращах писма на ел. поща по повод на една инициатива. Но ни вест ни кост. А и в този форум вече не влизат. Изглежда им мина мерака.
малкия написа:ntvladimirov написа:Пиши във форума на техния сайт.И аз преди време им пращах писма на ел. поща по повод на една инициатива. Но ни вест ни кост. А и в този форум вече не влизат. Изглежда им мина мерака.
Ама наистина ли си сигурен в това, което пишеш?
ntvladimirov написа:малкия написа:ntvladimirov написа:Пиши във форума на техния сайт.И аз преди време им пращах писма на ел. поща по повод на една инициатива. Но ни вест ни кост. А и в този форум вече не влизат. Изглежда им мина мерака.
Ама наистина ли си сигурен в това, което пишеш?
Не просто следа статистиката. От 24 юни не си влизал. Пък твои колеги които висеха тук денонощно сигурно и по от отдавна. Но в това нема нищо лошо.Отпускарски период е.Пък и си имате ваш форум.
малкия написа:Не съм влизал или не съм писал? Май бъркаш нещо статистиките...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта