The Godfather написа:minavasht написа:Не съм експерт по глоците, имам 2 лични и един служебен, всички са ген 3.
На ген 4 не ми хареса още от началото покритието на дръжката и изнесения бутон за пълнителя.
Освен това много се говореше миналата година за възвратната пружина, създаваща проблеми , както и за ежектора.
Сега погледнах тука форумите, явно най-последния вариант на ежектора е 30274 а на пружината е 024, проверете ги преди да вземате.
Тъй като се водя от принципа "Не го оправяй ако не е счупено", не виждам смисъла да се взема нещо, което явно има кусури, вместо нещо, което върши работа.
Аз съм за ген.3, подкрепям цитираното мнение. Може би, като мине време и ген.4 се докаже, като успешна си заслужава покупката. За сега не мисля за редно Глок да си правят експерименти на мой гръб. А и ген.4 не предлага нищо съществено като разлики, които да си струват риска от евентуални проблеми. Оръжейните форуми са пълни с отрицателни мнения към ген.4, проблеми с пружини, изхвъргачи и т.н., Глок са започнали подмяна на някои от частите. Такива проблеми с ген.3 не е имало-факт! Оръжието преди да бъде красиво, с удобна дръжка, по-голям бутон за пълнителя и др., трябва да бъде надеждно. На ген.4 и е малко рано!
Ген.3 си е супер отвсякъде, спор няма.
Американците реват мощно заради Г19 ген.4, а колегата
orka иска да си купи Г17.
И аз хвърлям по едно око на щатските форуми, ако ми остане време, но от Г17 ген.4 няма
много недоволни, всички плюят деветнайската ген.4. Ако ще се купува Г19, задължително
трябва да е ген.3, ама
Г17 ген.4 си е much better than Г17 ген.3.
За мен Г17 е ултимативният модел на Глок, в него е вложенa най-много от
така наречената "глок перфектност", и заради това внедряването на иновации
се понася по-добре от Г17, в сравнение с другите модели на фирмата.
“How much can you know about yourself if you've never been in a fight?”- Tyler Durden